Vilijams: Muguruza me naterala da odigram najbolji meč na turniru

Izvor: Blic, 26.Jan.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijams: Muguruza me naterala da odigram najbolji meč na turniru

Prva teniserka sveta Amerikanka Serena Vilijams rekla je da je protiv Garbine Muguruze iz Španije morala da odigra svoj najbolji meč na Australijan openu, kako bi se plasirala u četvrtfinale. Meč je pobedila u tri seta 2:6, 6:3, 6:2

"Naterala me je da igram dobro. Morala sam da odigram svoj najbolji meč na turniru, inače bih ispala. Dobro je pogađala 'vinere', sa leve i desne strane. Na svaki moj udarac, ona je napravila direktan poen. Posle prvog seta morala sam da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << promenim pristup", rekla je Vilijams.

Tokom meča jedan navijač je sa tribina posavetovao prvu teniserku sveta da koristi "spin", što je ona poslušala.

"To sam uradila, pomislila sam da je on u pravu pošto sam to želela da uradim, ali nekako nisam radila. Kada mi je moj trener-navijač sa tribina uzviknuo da koristim 'spin', pristala sam i ispalo je dobro. Imam veliku podršku u Melburnu, moje ime uzvikuju u gledalištu i takvu podršku nemam svuda. To je jedan od razloga zbog kojeg mi je Australijan open omiljeni turnir", dodala je petostruka osvajačica Otvorenog prvenstva Australije.

Ona će u četvrtfinalu igrati protiv prošlogodišnje finalistkinje Slovakinje Dominike Cibulkove, koja je pobedila Beloruskinju Viktoriju Azarenku sa 6:2, 3:6, 6:2.

"Ona je zaista dobar igrač. Iako nije mnogo visoka snažno udara loptice i igra veoma dobro. Moram da budem koncentrisana, ne smem da je potcenim. Moram dobro da se pripremim za meč", rekla je Vilijams.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.