Vilijams: Kao mala sam imala samo reket, lopticu i nadu - čuda su moguća

Izvor: Blic, 31.Jan.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijams: Kao mala sam imala samo reket, lopticu i nadu - čuda su moguća

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams poručila je mladim igračima da nikada ne odustaju i budu uporni kako bi jednog dana postali šampioni.

Vilijams je u finalu Australijan opena pobedila Ruskinju Mariju Šarpovu sa 6:3, 7:6 (7:5) i osvojila 19. grend slem titulu u karijeri, a šestu u Melburnu.

"Nisam bila najbogatija kada sam odrastala, moja porodica i ja smo prolazili kroz teške momente. Išla sam na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teren sa lopticom, reketom i nadom, to je sve što sam imala. Činjenica da sam došla do 19. grend slem titule pokazuje da nikada ne treba odustajati i da su čuda moguća. Počastvovana sam što sam ovde i što sam podigla ovaj trofej", rekla je Vilijams.

Ona je čestitala Ruskinji na dobroj partiji u finalu.

"Marija je igrala odlično, terala me je da pružim maksimum i publici prikažemo sjajan meč", dodala je Amerikanka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.