Viktore, bilo je krajnje vreme

Izvor: Mondo, 29.Mar.2015, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktore, bilo je krajnje vreme

Posle dugo, dugo vremena i na nagovor ostalih tenisera evo nama i Viktora Troickog na Twitteru. Pročitajte kako mu je glasio prvi tvit.

Foto: Guliver/Getty images/Julian Finney Viktor Troicki - 10. februar 1986.

Novak Đoković i Janko Tipsarević su odavno na društvenim mrežama na kojima imaju mnogo pratilaca.

Obojica najviše vole da postavljaju fotografije, ali "bace" i neki komentar. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Konačno su uspeli da privole i Viktora Troickog da im se pridruži na jednoj od društvenih mreža - Twitteru.

Evo i njegovog prvog tvita:

"Jedini razlog što ovo nisam uradio ranije, jeste zato što nisam hteo da se 'navučem' na Twitter... Ali, evo me, moj prvi tvit".

The only reason I didnt do this earlier is just coz I didnt want to get addicted to twitter... Here we go, my first tweet... ;)

Viktor Troicki (@troicki_viktor) March 29, 2015

"Tipsa" ga je odmah "prozvao" na Twitteru i zamolio tviter zajednicu da zaprati Viktora:

"Molim vas, pokažite malo ljubavi prema tom divnom dečku Viktoru. Konačno nam se, posle mnogo nagovaranja, pridružio na Twitteru".

Please show some love and follow my boy @troicki_viktor ..He finally(after quite some nagging) joined us on twitter

— Janko Tipsarevic (@TipsarevicJanko) March 29, 2015
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.