Verili se Serena Vilijams i reper Drejk?

Izvor: Svet, 09.Okt.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verili se Serena Vilijams i reper Drejk?

Nije tajna da su reper Drejk i teniserka Serena Vilijams zaljubljeni, ali čini se kako je među njima zaista postalo ozbiljno.
Kako su preneli gotovo svi svetski mediji, njih dvoje su se verili, međutim, još se čleka zvanična potvrda.
Prosidba je navodno usledila posle Sereninog poraza na U.S. Openu, prošlog meseca, a mesto je bio Drejkov rodni grad Toronto. Serena je kako se piše naravno rekla da, ali za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sada oboje žele da se o tome ne priča.
Podsetimo, golupčići su prvi put uhvaćeni zajedno u jednom restoranu u Sinsinatiju, avgusta ove godine, kada je par tokom večere razmenio nekoliko vrućih poljubaca.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Verili se Serena Vilijams i reper Drejk?

Izvor: Scandal.rs, 09.Okt.2015

Kako su preneli gotovo svi svetski mediji, njih dvoje su se verili, međutim, još se čleka zvanična potvrda...Prosidba je navodno usledila posle Sereninog poraza na U.S. Openu, prošlog meseca, a mesto je bio Drejkov rodni grad Toronto. Serena je kako se piše naravno rekla da, ali za sada oboje žele...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.