Venus Vilijams u svom desetom polufinalu Vimbldona

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jul.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venus Vilijams u svom desetom polufinalu Vimbldona

Američka teniserka Venus Vilijams plasirala se u polufinale Vimbldona, pošto je danas u četvrtfinalu pobedila Letonku Jelenu Ostapenko sa 6:3, 7:5.

Venus Vilijams se tako po deseti put u karijeri plasirala među najbolje četiri teniserke na Vimbldonu. Ona je poslednju titulu na trećem grend slemu u sezoni osvojila 2008. godine.

Amerikanka, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ima 37 godina, najstarija je polufinalistkinja Vimbldona u poslednje 23 godine, odnosno od 1994. i Martine Navratilove. Ona je debitovala na Vimbldonu samo nekoliko meseci pre nego što je Ostapenko, ovogodišnja šampionka Rolan Garosa, rođena.

Petostruka šampionka Vimbldona će u polufinalu igrati protiv pobednice meča u kojem se sastaju Britanka Džoana Konta i Simona Halep iz Rumunije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.