Veliki bandaž na Novakovom zglobu

Izvor: B92, 19.Apr.2014, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki bandaž na Novakovom zglobu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ima problema sa zglobom desne ruke, pred polufinalni meč Mastersa u Monte Karlu sa Rodžerom Federerom.

Novaka već neko vreme muči desni zglob, a na trening pred duel sa Švajcarcem izašao je sa velikim bandažem koji obuhvata celu podlakticu.

Đoković i Federer će se u borbi za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << finale sastati negde oko 15 časova, posle prvog polufinalnog meča u kome se sastaju David Ferer i Stanislas Vavrinka.

„Imam određenih problema sa zglobom koje vučem od prošle nedelje. Ne želim da pričam o tome, to je samo nešto što nosim već sedam dana“, rekao je Đoković posle meča sa Montanjesom u drugom kolu.

Srpski teniser brani titulu u Kneževini osvojenu prošle godine, kada je u finalu bio bolji od Španca Rafaela Nadala.

Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2.750.000 dolara.

Heavy tape for Djokovic. From wrist to elbow pic.twitter.com/fyILOjfIs0

— Adeline Auger (@adel1609) April 19, 2014
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki bandaž na Novakovom zglobu

Izvor: B92, 19.Apr.2014

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ima problema sa zglobom desne ruke, pred polufinalni meč Mastersa u Monte Karlu sa Rodžerom Federerom...Novaka već neko vreme muči desni zglob, a na trening pred duel sa Švajcarcem izašao je sa velikim bandažem koji obuhvata celu podlakticu...Đoković i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.