Veliki Rodžer pregazio Zvereva za krunu u Haleu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2017, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki Rodžer "pregazio" Zvereva za krunu u Haleu

Najbolji teniser svih vremena Rodžer Federer osvojio je četvrtu titulu u 2017. godini. Legendarni Švajcarac posle Australijan opena i Mastersa u Indijan Velsu i Majamiju, pokorio je i Hale. U finalu, lako je rekorder po broju Grend slem kruna dobio nemačku nadu Aleksandra Zvereva - 6:1, 6:3, za samo 53 minuta igre.

Impresivan je bio Federer, radio je šta je hteo na terenu. Skraćenim loptama je dovodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << do ludila mladog Nemca, koji je bio nemoćan pred raspoloženim Rodžerom. Već na startu meča, Švajcarac je stigao do 4:0 i dao do znanja Zverevu da nema šta da traži. U drugom setu, presudio je brejk u šestom gemu, kada je bilo jasno da će Federer lako da stigne do nove krune.

Rodžer Federer je osvojio 92. titulu u karijeri i popravio bodovni saldo na ATP listi za 500 poena. Ovom fantastičnom, ubedljivom pobedom, Federer je dokazao da će biti glavni favorit za titulu na Vimbldonu, koji počinje 3. jula.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Hale - Federer za 53 minuta do devete titule!

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2017

Švajcarac Rodžer Federer savladao je Aleksandra Zvereva u finalu turnira u Halu i na taj način stigao do rekordne devete titule u ovom nemačkom gradu...Neumorni Rodžer Federer pokazao je zašto je odluka da propusti Rolan Garos i nekoliko turnira koji su prethodili drugom Grend slemu sezone bila...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.