Vavrinka prejak za Lajovića

Izvor: Akter, 27.Maj.2015, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vavrinka prejak za Lajovića

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u drugom kolu poražen od Švajcarca Stana Vavrinke sa 1:3, po setovima 3:6, 4:6, 7:5, 3:6

Meč 67. i devetog tenisera sveta trajao je dva sata i 37 minuta.

Švajcarac je prvi set prelomio u svoju korist brejkom tek u osmom gemu, da bi u drugom, već na njegovom početku, stigao do prednosti od 4:1. Brejkovi su obeležili i početak trećeg seta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << ali je ovog puta Lajović napravio jedan više i tako smanjio na 3:1 u setovima.

Srpski teniser je četvrti set otvorio na najgori mogući način - gubitkom servisa. Vavrinka je potom prednost uvećao na 4:1, a jedino što je Lajović uspeo da uradi je da vrati jedan brejk.

Vavrinka će u drugom kolu Rolan Garosa igrati protiv Amerikanca Stiva Džonsona.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.