VIDEO: Lob kroz noge, Marej ne veruje

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Lob kroz noge, Marej ne veruje

Ovogodišnje izdanje Rolan Garosa svedoči o brojnim briljantnim potezima tenisera, ali poen Nika Kirgiosa prepričavaće se godinama.

Australijanac je u meču šesnaestine finala protov Endija Mareja izveo nešto što se retko, ili gotovo nikad, ne viđa. Lobovao je rivala iako je bio okrenut leđima, proturivši lopticu ispod nogu.

Pogledajte taj detalj:

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ZBOG OVOGA SE GLEDA TENIS: Pogledajte kako je Kirgios nadmudrio Mareja

Izvor: Kurir, 30.Maj.2015

Australijanac i Britanac našli su se na mreži, a publika u parizu je uživala..Australijanac Nik Kirgijos i Britanac Endi Marej sastaju se u trećem kolu Rolan Garosa, a u prvom setu meča, viđen je veoma atraktivan poen, koji je podigao na noge ne preterano brojnu publiku na tribinama...Kirgijos...

Nastavak na Kurir...

VIDEO: Lob kroz noge, Marej ne veruje, ali ide dalje

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2015

Ovogodišnje izdanje Rolan Garosa svedoči o brojnim briljantnim potezima tenisera, ali poen Nika Kirgiosa prepričavaće se godinama...Australijanac je u meču šesnaestine finala protov Endija Mareja izveo nešto što se retko, ili gotovo nikad, ne viđa. Lobovao je rivala iako je bio okrenut leđima,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.