VANREDNO STANJE ZBOG DUELA SA HRVATSKOM: Sklanjaju pse zbog tenisa?!

Izvor: Kurir, 28.Feb.2015, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANREDNO STANJE ZBOG DUELA SA HRVATSKOM: Sklanjaju pse zbog tenisa?!

Dejvis kup Čelnici Kraljeva sve lutalice premestili u prihvatilište, svaka terasa mora da bude u perfektnom stanju

Kraljevčani se nalaze pod opsadom zbog prvog kola Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske, koji se igra narednog vikenda u ovom gradu.

Svi psi lutalice premešteni su u prihvatilište, a kaznu od 5.000 dinara moraće da plati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svako ko na terasi bude imao stare stvari ili kace za kupus jer će se to smatrati narušavanjem izgleda grada.

Još jedno razočaranje zateklo je Kraljevčane i ljude iz okoline, koji su celu noć stajali ispred dvorane kako bi kupili karte za ovaj meč, ali ij je na blagajni sačekala informacija da su sve ulaznice za taj duel rasprodate.

Dubai

NOLE U FINALU S FEDEREROM

Novak Đoković pobedom nad Tomašom Berdihom sa 2:1 (6:0, 5:7, 6:4) plasirao se u finale turnira u Dubaiju, čime je prvi reket sveta zakazao novi susret sa Rodžerom Federerom (16.00). Njih dvojica su se do sada sastajala 36 puta, a Švajcarac je trijumfovao 19 puta, dok je Nole bio bolji 17 puta.

Što se tiče meča sa Berdihom, srpski teniser se dosta mučio, ali je na kraju ipak uspeo da slomi otpor češkog tenisera.

Čudo se dogodilo

POHVALIO GA I VILANDER

Teniska legenda Mats Vilander, od koga smo navikli da kritikuje Noleta, počeo je da ga hvali! Rekao je da će Novak Đoković osvojiti još šest ili sedam grend slemova u karijeri.

On je toliko dobar, možda je čak i bolji od Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Kada je u ritmu i kada se bori, praktično je nemoguće da ga pobediš. Većina njih ne voli da igra protiv Đokovića - kazao je Mats Vilander.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.