Uživo: Jovanovski ispustila brejk prednosti protiv Kirstee - 3:6, 2:2

Izvor: Blic, 20.Apr.2014, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Jovanovski ispustila brejk prednosti protiv Kirstee - 3:6, 2:2

Ženska teniska reprezentacija Srbije trenutno je zaustatku protiv selekcije Rumunije od 2:1, a Bojana Jovanovski ima priliku protiv Sorane Kirstee da srpske dame vrati u egal i prepusti dubl kombinaciji da rešava ostanak u Drugoj Svetskoj grupi Fed kupa .

U prvom okršaju srpske i rumunske reprezentacije Ana Ivanović je imala prednost od jednom seta, ali je Sorana Kirstea zaigrala znatno bolje u nastavku i iskoristila Anine greške za prvi bod koji je pripao domaćoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << selekciji, dok je Bojana Jovanovski glatko poražena od Simone Halep. Ana je, zatim, u dva seta savladala Halep i tako dala nadu da Srbija može nešto više u glavnom gradu Rumunije.

Kirstea je već u prvom gemu pritisnula srpsku predstavnicu i stvorila dve brejk prilke od kojih je iskoristila drugu i to sigurno držala u narednih četiri gema kada je došla do 3:1. Jovanovski je vrlo lako osvojila gem na svoj servis, a onda i stvorila priliku da se vrati u egal, ali je ključne dve loptice izbacila u aut, pa se Rumunka izvukla iz neprijatne situacije.

Pritisak je prešao na Bojanu koja je morala u dugoj borbi da spasava brejk loptu, ali je uspela i još jednom se održala u prvom setu. Srpkinja je počela da žuri, previše brza, te je tako otvarala prilike protivnici da je kazni što je ova i uradila u devetom gemu iskoristivši prvu šansu za oduzimanje servisa (6:3).

Bojana je imala želju, povela u drugom setu oduzevši servis protivnici, ali je sve to za pet minuta pustila niz vodu i dozvolila da Kirstea poveže dva gema i dođe do prednosti (2:1).

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.