Uživo: Duel nada odlučuje treći set, Krunić - Kovinić 6:4, 5:7, 0:2

Izvor: Blic, 01.Sep.2015, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Duel nada odlučuje treći set, Krunić - Kovinić 6:4, 5:7, 0:2

Naša teniserka Aleksandra Krunić na startu US Opena igra protiv Crnogorke Danke Kovinić i prvi set je dobila sa 6:4, a drugi je izgubila sa 5:7.

Ove dve talentovane igračice se do sada nisu sastajale, a Krunićeva se nalazi u nešto lošijoj formi, pošto je izgubila poslednjih pet mečeva.

Ipak, prošle godine je zablistala na US Openu i došla do osmine finala, pa bi mogla ponovo da iznenadi. Vrlo dobro je ušla u meč sa Kovinićevom i u trećem gemu imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tri brejk šanse koje nije iskoristila, te se do sredine uvodnog seta vodila izjednačena borba (3:3).

Za gotovo svaki poen i jedna i druga su se neverovatno borile, gemovi su najčešće završavani posle nekoliko izjednačenja, a Krunićeva je prva došla do osetnije prednosti. U sedmom gemu je imala nove tri šanse i treću je iskoristila da oduzme servis protivnici za 4:3.

To se ispostavilo ključnim, pošto je sačuvala vođstvo i napravila korak ka trijumfu sa 6:4.

Mnogo neizvesnije bilo je na početku drugog seta, jer su viđena čak tri brejka u isto toliko gemova. Od toga je Krunićeva napravila dva i taj drugi potvrdila za 3:1. Međitm, onda je došlo do blago pada u njenoj igri, pa je crnogorska teniserka vratila brejk i poravnala na 3:3. Jasno je bilo da meč neće biti tako lako rešen, što je Kovinićeva potvrdila kada je na servis naše teniserke odvela borbu u treći set - 5:7.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.