USO: Srbi polovični u dublu

Izvor: B92, 29.Avg.2014, 02:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USO: Srbi polovični u dublu

Srpski teniseri osim singla nastupaju u konkurenciji parova na US openu, a u četvrtak su imali polovičan učinak.

Do pobeda su u svojim mečevima došli Dušan Lajović i Jelena Janković, dok su neuspešni bili Bojana Jovanovski i Nenad Zimonjić.

Lajović je sa Žoaom Sousom bio bolji od para Giron/King rezultatom 6:4, 7:5, pa će u sledećem kolu imati veoma težak zadatak jer igraju sa Ivanom Dodigom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Marselom Melom.

Jelena Janković već neko vreme igra sa Klarom Kukalovom, a ta saradnja bila je uspešna protiv Japanki Aojame i Nare. Srpkinja i Čehinja slavile su ubedljivo sa 6:2 i 6:1 i zakazale duel sa Anabel Medinom Gariges i Jaroslavom Švedovom.

Bojana Jovanovski nije bila toliko uspešna, pošto je zajedno sa Monikom Puig poražena od Husarove i Kanije sa dva puta po 6:4.

Nenad Zimonjić je u miksu sa Nemicom Julijom Gerges poražen tek u super taj brejku od Kozlova i MekHejl (7:5, 2:6, 12:10).
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.