USO: Mari rutinski sa Rosolom

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2016, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USO: Mari rutinski sa Rosolom

Drugi teniser sveta Endi Mari lakom pobedom nad Čehom Lukašom Rosolom došao je do drugog kola US Opena.

Britanac je protiv Rosola slavio sa 6:3, 6:2, 6:2, posle jednog sata i 51 minuta igre i tako zatvorio drugi dan poslednjeg Gren slema sezone na „Artur Eš“ stadionu.

Marija u drugom kolu čeka susret sa Špancem Marselom Granoljersom, koji je sa 7:6 (7:5). 7:6 (7:2), 6:4 bio bolji od Huana Monaka iz Argentine.

Olimpijski šampion je u duelu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sa Rosolom odigrao veoma sigurno i smireno i na kraju je upisao zasluženu ubedljivu pobedu. Čeh ni u jednom trenutku nije uspeo da parira drugom nosiocu, kojem je samo nekoliko gemova u svakom od setova bilo dovoljno da ga prelomi.

Mari Rosolu nije dozvolio nijednu brejk priliku, a sam je imao 13, od kojih je iskoristio pet. Obojica su imala po 27 vinera, s tim što je Čeh upisao 28 više neiznuđenih grešaka, a šampion Vimbldona je meč završio sa 31 poenom više od svog rivala.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.