U Beogradu za vikend tenis igra 768.000 igrač sveta i mnoge druge zvezde! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Sep.2016, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu za vikend tenis igra 768.000 igrač sveta i mnoge druge zvezde! (FOTO)

Najbolji teniseri među poznatim ličnostima Srbije sa nestrpljenjem čekaju da prikazu svoje teniske vrline na 15. Porše teniskom turniru poznatih.

Ova tradicionalna humanitarna i sportsko-zabavna manifestacija biće održana na terenima TK "Novak" za vikend 1.i 2.oktobra, i okupiće veliki broj poznatih ličnosti i predstavnike diplomatskog kora u Srbiji - koji redovno i na zapaženom rekreativnom nivou igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tenis!

U okviru programa turnira, dvanaesti put će se održati i turnir za decu "Atlas mini Tenis Otvoreno" uz podršku Teniskog saveza Beograda, otvoren za svu zainteresovane učesnike do deset godina.

Foto: Promo

- Fenomenalan je osećaj kada se u nekom sportu takmičiš, a jos pre početka znaš da ćeš pobediti. Možda tako u tenisu sme da razmišlja Nole ali eto, razmišljam i ja. Jer, mislim da sam jedina osoba koja je učestvovala na svih 15 turnira (i tu sam pobednik), ali sama činjenica da cu se opet družiti sa svim dobrim, pozitivnim i dragim ljudima na najbolje organizovanom turniru u Srbiji je već velika radost. Svaka radost je - pobeda! Kao što je pobeda i činjenica da humanitarni aspekt svih dosadašnjih 15 turnira čini da svi koji učestvujemo budemo pobednici - izjavio je Sale Jovanović, redovni učesnik turnira od njegovog nastanka.

Foto: Promo

- Ja, Igor Lazić, kao 768.000 teniser sveta radujem se teniskom turniru poznatih gde ćemo opet u duhu sporta, poverenja i ljubavi odmeriti snage i pokazati još jednom da je važno učestvovati, a ne pobediti. Pozivam sve zainteresovane da dođu da nas bodre i da se smeju - poručuje verni Niggor.

Foto: Promo

Mečevi oba dana programa biće igrani od 10h do 19h, a trofeje pobednicima će  dodeliti savezni selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije - Bogdan Obradović, dok će Humanitarni Fond turnira biti posvećen udruženju grada Beograda za borbu protiv dijabetesa - Plavi Krug.

Foto: Promo

Poznate ličnosti koje će ukrstiti rekete na turniru su: Gradonačelnik Siniša Mali, Savo Milošević, Milan Kalinić, Jelena i Žika Zana, Kiki Lesendric, Niggor, Tanja Petrović, Adrijana Čortan, Milan Bošković, Marko Đurovski, Aleksandra Gajšek, Slobodan Trkulja, Marko Vidojković, Nenad Marjanović, Ivan Stanković, Miša Obradović Sale Jovanović, Nemanja Stevanović, Filip Miletić, Uroš Ćertić, Ivan Gavrilovic, Ilija Belošević, Mirko Lukovića, Žarko Lazetić, Nikola Kuljača Miša Nestorović, Goga Grubješić, Biljane Vraneš, Goran Pitić, Nenada Jestrović, Neven Bošković, Siniša Ubović i mnogi drugi.

Ulaz za sve posetioce je slobodan!

Dođite da zajedno Podržimo naše Zvezde u pohodu ka teniskoj slavi!

(Telegraf.rs/PR)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.