Trudna Serena Vilijams pozirala naga

Izvor: N1 televizija, 27.Jun.2017, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudna Serena Vilijams pozirala naga

Teniserka Serena Vilijams, koja je u drugom stanju, pozirala je naga za avgustovsko izdanje magazina Veniti fer.

  Serena je otkrila da je trudna uoči teniskog turnira Australijen open u januraru. Za magazin je ispričala da nije ništa sumnjala dok joj nije postalo jako muka tokom treninga. Test za trudnoću je, kako kaže, uradila na nagovor prijateljice koja je posumnjala da je trudna.

Vest da će postati mama saznala je u hotelu u Australiji, u pauzi fotografisanja >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za jednu modnu kuću. Kaže da joj je u tom trenutku srce stalo.

"O moj Bože, ovo je nemoguće. Treba da odigram turnir. Kako ću da igram Australijan open? Planirala sam da ove godine osvojim i Vimbldon", ispričala je Serena za Veniti fer šta joj je sve u tom trenutku palo na pamet.

Svoju prijateljicu Džesiku poslala je tada u apoteku da kupi još pet testova za trudnoću kako bi proverila da li je tačan rezultat koji je prvi test pokazao. I svi su bili pozitivni, priseća se Serena.

@vanityfair texture #annielebowitz Must read article. Link in bio

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Jun 27, 2017 at 7:57am PDT
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.