Tomić se povukao sa US opena ybog povrede kuka

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2014, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić se povukao sa US opena ybog povrede kuka

Australijski teniser Bernard Tomić se povukao sa US opena u Njujorku zbog povrede levog kuka, pa je Španac David Ferer bez borbe prošao u treće kolo tog turnira.

 Bernard Tomić

 

Tomić je u januaru podvrgnut operaciji oba kuka. On je rekao da je osetio probleme s povredom još tokom prvog kola i da je predao meč jer nije želeo da pogorša povredu, posebno protiv igrača kakav je Ferer >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji "šalje protivnika da trči po celom terenu". Australijanac do sada nikada nije prošao drugo kolo na US openu.

 

Ferer će u trećem kolu igrati protiv pobednika duela Žila Simona iz Francuske i Argentinca Federika Delbonisa.

 

 
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Tomić: Problem je u kuku

Izvor: B92, 30.Avg.2014

Australijski teniser Bernard Tomić rekao je da se sa US Opena povukao zbog povrede kuka, a ne gripa...21-godišnji Tomić je takmičenje na poslednjem Gren slemu sezone završio u drugom kolu, pošto je predao meč Špancu Davidu Fereru...“Bilo mi je teško zbog gripa, ali problem je u kupu. Osećam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.