Tipsarević u finalu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2017, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević u finalu

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u finale čelendžera u kieskom gradu Ćingdao (125.000$) pošto je u polufinalu savladao Francuza Matijasa Burža sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4, posle 80 minuta igre.

Dominirao je Tipsarević tokom celog meča i ni u jednom trenutku nije dozvolio rivalu da ga ugrozi. Tri puta je oduzeo servis protivniku, ana drugoj strani Francuz je imao samo jednu priliku, ali je nije iskoristio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Za trofej Janko će se u nedelju boriti sa nemačkim teniserom Oskarom Oteom (367. na ATP listi) koji je bio bolji od Kventina Halisa (7:5, 6:4).

Za trijumf na turniru u Ćingdau pobednik će dobiti 100 ATP bodova i ček na 18.000 dolara, dok će poraženom pripasti 10.800 dolara i 60 poena. U svakom slučaju Tipsareviću sledi skok od 10 do 15 mesta na rang listi profesionalnih tenisera.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.