Tipsarević odustao od Čenaja i pomerio povratak na teren

Izvor: Sportal.rs, 18.Dec.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević odustao od Čenaja i pomerio povratak na teren

Srpski teniser Janko Tipsarević povukao se sa turnira u indijskom Čenaju zbog bolesti, saopštili su organizatori.

Tipsareviću, koji je prošle godine osvojio turnir u Čenaju, krajem novembra je dodeljena specijalna pozivinica organizatora i očekivalo se da će se, posle nešto više od godinu dana pauze zbog tumora na peti, u Indiji vratiti na teren.

U saopštenju se navodi da je bivši osmi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << teniser sveta po savetu lekara odustao od učešća na turniru i da će se na teren vratiti u februaru.

Tipsarević je prošle godine u finalu Čenaja pobedio Španca Roberta Bautistu Aguta sa 3:6, 6:1, 6:3, a sledeće godine bi sedmi put učestvovao na tom turniru.

Turnir u Čenaju održaće se od 5. do 11. januara sledeće godine. Učešće su, između ostalih, najavili branilac titule, četvrti igrač sveta Stanislas Vavrinka, 14. igrač na ATP listi Felisijano Lopes i David Gofin, 22. igrač sveta.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević odustao od Čenaja

Izvor: Press, 18.Dec.2014

Srpski teniser Janko Tipsarević odustao je zbog bolesti od učešća na ATP turniru u Čenaju u januaru, gde je trebalo da se vrati na teren posle jednogodišnje pauze zbog povrede. . Tridesetogodišnji teniser odložio je...

Nastavak na Press...

Tipsarević odustao od Čenaja, na terenu se vraća u februaru

Izvor: Blic, 18.Dec.2014

Naš teniser Janko Tipsarević povukao se sa turnira u Čenaju zbog bolesti, saopštili su organizatori, iako mu je krajem novembra dodeljena specijalna pozivinica organizatora i očekivalo se da će se, posle nešto više od godinu dana pauze zbog tumora na peti, u Indiji vratiti na teren...U saopštenju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.