Teniski turniri na OI i bez braće Brajan!

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2016, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniski turniri na OI i bez braće Brajan!

Zika virus je razlog.

Postoji veliki broj sportista koji neće učestvovati na OI u Riju, a ubedljivo najviše neće biti kvalitetnih tenisera.

Među njima je veliki broj u singlu, kao što su Berdih, Federer, Raonić, podatak da je 31. teniser sveta među 16 nosilaca vam dovoljno govori o >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tome.

Ipak, nije samo kriza u singlu, svet je danas obišla i informacija da ni braća Bob i Majk Brajan neće igrati na Olimpijskim igrama u Riju, razlog je Zika virus.

Možda prilika za Novaka i Zikija?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

AMERIKANCI SE UPLAŠILI ZIKA VIRUSA: Najbolji dubl teniseri braća Brajan ne idu u Rio

Izvor: Kurir, 31.Jul.2016, 10:41

..."Kao muževima i očevima zdravlje naših porodica je sada prioritet", navela su braća Brajan..Iako nisu pomenuli zika virus, koji izaziva deformitete kod fetusa, pretpostavlja se da je reč o tome..Zbog straha od zika virusa pre njih su od nastupa u Riju odustali Miloš Raonić, Tomaš Berdih i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.