Teniski, atletski i košarkaški klub protiv vanrednih mera u FK Partizan

Izvor: RTS, 27.Maj.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniski, atletski i košarkaški klub protiv vanrednih mera u FK Partizan

Teniski klub Partizan saopštio je da se apsolutno protivi uvođenju vanrednih mera u fudbalski klub od strane Jugoslovenskog sportskog društva i poručuju da FK svoje probleme mora da reši na demokratski način, na Izbornoj skupštini 6. juna.
Kako se navodi u saopštenju, TK, kao jedan od šest osnivača najtrofejnijeg sportskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << drupštva na ovim prostorima, kao klub koji je dao šampione poput Novaka Đokovića i Ane Ivanović, protivi se vanrednim merama od strane JSD i "nama nepoznatih lica".

Iz teniskog kluba ističu da je uvođenje vanrednih mera zamlaćivanje javnosti kako bi se dobilo na vremenu.
JSD Partizan u četvrtak je uvelo prinudnu upravu u FK, u kojoj su Milorad Vučelić, Mile Jovičić i general Radivoje Radinović.
Do ovakve odluke došlo je nakon prekida Vanredne izborne skupštine kluba i nemogućnosti da se izabere novi predsednik.
Predsednik JSD Milorad Vučelić posle sednice izjavio je da je odluka jednoglasna, ali su, do sada, košarkaški, atletski i teniski klub demantovali njegovu tvrdnju.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Košarka,   Partizan,   Ana Ivanović

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.