Teniser koji je razbio Nadala nije se šišao 19 godina

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jul.2015, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniser koji je razbio Nadala nije se šišao 19 godina

Porazi Rafaela Nadala više nisu iznenađenja, ali način na koji je Nemac Dastin Braun razbio nekada najboljeg tenisera planete, u drugom kolu Vimbldona, šokirali su planetu.

Sjajnim servisima i volej igrom, Nemac, poreklom sa Jamajke, skrenuo je pažnju na sebe pa se mnogi pitaju kako je tek 102. teniser na ATP listi. Zanimljivo, protivnik našeg Viktora Troickog u trećem kolu najprestižnijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << teniskog turnira na svetu, nije se šišao, verovali ili ne, 19 godina.

- Ja sam jednostavno takav, ne trudim se da budem različit. Pitaju me ljudi je li mi vruće zbog frizure, ali oni su ustvari rashladni uređaj jer služe kao brana suncu da dođe do moje glave - u šaljivom tonu je odgovporio Nemac na pitanje o svojoj bujnoj kosi.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Viktor Troicki

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.