TSS: Bačena senka na nadljudsko angažovanje organizatora

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Mar.2015, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TSS: Bačena senka na nadljudsko angažovanje organizatora

Teniski savez Srbije saopštio je danas da je skandalom oko ulaznica za predstojeći duel sa Hrvatskom u Dejvis kupu "bačena senka na nadljudsko angažovanje" organizatora.

"Nažalost, bačena je senka na dvomesečno nadljudsko angažovanje svih struktura u gradu Kraljevu da se jedan ovakav događaj pripremi, na njihovu spremnost da ugoste najbolje igrače >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Srbije i Hrvatske, kao i da pokazu svetu da je grad sa okolinom zaslužio da ima ovakav spektakl", navodi se u saopštenju TSS.

Takođe piše da je "ne mali broj ljudi" bio priveden na informativni razgovor, ali da su svi pušteni posle davanja izjava "obzirom da nije bilo nikakvih zlopotreba".

"To se pre svega odnosi na predsednika Teniskog saveza Zapadne Srbije Predraga Petronijevića, koji je u dva-tri navrata bio na višesatnim informativnim razgovorima, ali je posle detaljne istrage oslobođen od svih sumnji", dodaje se u saopštenju.

Kraljevo je "na opšte zadovoljstvo" privelo sve pripreme kraju i meč, što se tiče organizatora, može da počne.

"Opšta konstatacija je da je novoizgrađena hala svojim kapacitetom jednostavno nedovoljno velika da prihvati toliki broj gledalaca kada je jedan ovakav događaj u pitanju. Iz tog razloga došlo je i do problema u prodaji i distribuciji", piše u saopštenju TSS.

TSS navodi i da je grad Kraljevo kao suorganizator imao pravo na određeni broj ulaznica, koji je distribuiran preduzećima "onako kako su stizale plaćene faktura", kao i to da je pogrešna konstatacija da su karte besplatno deljene.

Duel između Srbije i Hrvatske u prvom kolu Dejvis kupa igraće se od petka do nedelje u Kraljevu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TS: Senka na nadljudsko angažovanje

Izvor: B92, 04.Mar.2015

Teniski savez Srbije saopštio je da je skandalom oko ulaznica za duel sa Hrvatskom u Dejvis kupu "bačena senka na nadljudsko angažovanje" organizatora..."Nažalost, bačena je senka na dvomesečno nadljudsko angažovanje svih struktura u gradu Kraljevu da se jedan ovakav događ‘aj pripremi, na njihovu...

Nastavak na B92...

TSS: ''Bačena senka na nadljudsko angažovanje!''

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2015

Posle brojnih peripetija oko prodaje karata za Dejvis Kup meč između Srbije i Hrvatske, Teniski savez Srbije se danas oglasio zvaničnim saopštenjem.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.