Izvor: Beta OMS, 21.Apr.2014, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TENISKI MUŠKI ATP TURNIR U BARSELONI I ŽENSKI WTA TURNIR U ŠTUTGARTU – DIREKTNI PRENOSI SAMO NA KANALIMA SPORT KLUBA

Teniski turnir u Barseloni vredi 500 ATP bodova i održava se na terenima najstarijeg teniskog kluba u Španiji. Ovo će biti 62. izdanje turnira, a prethodnih 11 puta, neko od španskih tenisera je podizao pehar.Glavni favorit biće, naravno, Rafael Nadal, koji je bio šampion na osam od poslednjih devet izdanja ovog takmičenja. 

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Najbolje od "belog sporta" na Sport klubu: prenosi iz Štutgarta i Barselone

Izvor: Blic, 21.Apr.2014

Ove nedelje pred teniserkama i teniserima su novi izazovi. Sa dva takva, iz Barselone - gde se nadmeću muškarci, odnosno iz Štutgarta gde će se nadmetati dame, direktne prenose mečeva možete pratiti na kanalima Sport kluba...Teniski turnir u Barseloni vredi 500 ATP bodova i održava se na terenima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.