Sve je na Ani i Jeleni: Jovanovski eliminasana u drugom kolu Majamija

Izvor: Blic, 27.Mar.2015, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je na Ani i Jeleni: Jovanovski eliminasana u drugom kolu Majamija

Naša teniserka Bojana Jovanovski eliminisana je sa turnira u Majamiju porazom u drugom kolu od Ukrajinke Eline Svitoline sa 3:6, 6:7 (3).

Jovanovski je vrlo dobro ušla u meč, spasla četiri brejka lopte i prvu iskoristila, povela sa 3:0, ali je onda "nestala" sa terena i dozvolila protivnici da osvoji šest gemova zaredom.

Reprezentativka Srbije je bila bolja i na startu drugog seta, napravila dva brejka za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vođstvo sa 4:1 i potom izgubila svoja četiri servis gema u nizu. Dva puta je servirala da odvede borbu u treći set, na 5:3 i 6:5, ali je oba puta poklekla, te je Svitolina kroz taj-brejk došla do trijumfa.

Nakon što su eliminisane Jovanovski i dan ranije Aleksandra Krunić, Srbija će u Majamiju predstavljati Ana Ivanović koja u drugom kolu igra protiv Amerikanke Irine Falkoni i Jelene Janković koja čeka megdan sa Beloruskinjom Viktorijom Azarenkom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.