Srpske stonoteniserke šampionke sveta

Izvor: RTS, 19.Maj.2017, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske stonoteniserke šampionke sveta

Ženska ekipa Srbije osvojila je zlatnu medalju na ekipnom Prvenstvu sveta u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom. Čestitke uputili premijer Vučić i ministar Udovičić.

Na takmičenju u Bratislavi, naša ekipa je nastupala u sastavu Borislava Perić-Ranković, Nada Matić i Kristina Arančić.
Čestitka premijera Aleksandra Vučića
"Upućujem najiskrenije čestitke zlatnim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stonoteniserkama Borislavi Perić-Ranković, Nadi Matić i Kristini Arančić na najsjajnijem odličju osvojenom u Bratislavi. Pokazale ste šta znači borbenost, istrajnost i ogromna želja za postizanjem najboljih rezultata“, istakao je u čestitki premijer Aleksandar Vučić. 
Na velikom uspehu čestitao im je ministar sporta i omladine Vanja Udovičić
"Čestitam našim Borislavi, Nadi i Kristini, njihovom stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije osvajanje svetske zlatne medalje! Hvala vam šampionke što ste ovim sjajnim višegodišnjim nizom medalja još jednom dokazale da je Srbija zemlja najboljih svetskih paraolimijskih sportista!", naveo je u čestitki ministar Udovičić.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKAV USPEH: Srpkinje ekipne prvakinje sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2017

Borislava Pekovi-Ranković, Nada Matić i Kristina Arančić osvojile zlatnu medalju...Ženska ekipa Srbije napravila je veliki uspeh, osvojivši zlatnu medalju na ekipnom Prvenstvu sveta u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom...BEZOBRAZLUK NEMA GRANICA: Vanja Grbić na meti huligana (FOTO)..GROM...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

BRAVO: Srpski paraolimpijci se vraćaju sa zlatnom i bronzanom medaljom sa prvenstva sveta u stonom tenisu!

Izvor: BKTV News, 20.Maj.2017, 12:50

Ženska ekipa Srbije osvojila je zlatnu medalju na ekipnom Prvenstvu sveta u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom. Na takmičenju u Bratislavi srpski paraolimpijski stonoteniseri osvojili su bronzanu medalju...Ženska ekipa nastupala je u sastavu Borislava Perić-Ranković, Nada Matić i Kristina...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.