Srbija povela protiv Paragvaja - 1:0

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2015, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija povela protiv Paragvaja - 1:0

Ženska teniska reprezentacija Srbije povela je protiv Paragvaja sa 1:0 u meču za popunu Svetske B grupe, koji je počeo u Novom Sadu.

Prvi poen Srbiji donela je Aleksandra Krunić koja je ubedljivo savladala Veroniku Sepede Rojg sa 6:1, 6:3  

Srpska teniserka je posle pravog "tornada" u prvom setu kojim se cinilo da će "oduvati" Paragvajku, u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << delu igre imala mali pad koncentracije, kada je dozvolila protivnici brejk za 4:3, ali je potom odmah uzvratila brejkom i svojim servisom posle malih problema iskoristila drugu meč loptu.

Sledeći meč igra Ana Ivanović protv Mersedes Gonzales.

Drugog dana takmičenja, u nedelju, Ivanović igra protiv Rojg, a Krunić se sastaje sa Gonzales, da bi susret dve reprezentacije bio završen mečom dublova u kojem će igrati Jelena Janković i Ivana Jorović protiv Gonzales i Rojg.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Srbija povela protiv Paragvaja - 1:0

Izvor: Studio B, 18.Apr.2015

Ženska teniska reprezentacija Srbije povela je protiv Paragvaja sa 1:0 u meču za popunu Svetske B grupe, koji je danas počeo u Novom Sadu...Prvi poen Srbiji donela je Aleksandra Krunić koja je ubedljivo savladala Veroniku Sepede Rojg sa 6:1, 6:3..Srpska teniserka je posle pravog "tornada" u prvom...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.