Sofija Open: Bautista R.- Muller G.

Izvor: TV Arena Sport, 06.Feb.2016, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Open: Bautista R.- Muller G.

Pogledajte danas prvi polufinalni duel Sofija Open turnira između prvog nosioca, Španca R. Bautista-Aguta i Luksemburžanina G. Mullera.

Bautista-Agut je u prvom četvrtfinalnom meču, za nešto više od sat vremena igre, savladao Francuza A. Mannarina rezultatom (6:4 6:3). Početak meča bio je dosta ujednačena, igralo se gem za gem uz apsolutnu dominaciju obojice tenisera na svom servisu. Međutim, pred kraja prvog seta koncentracija Mannarina je popustila u najgorem >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << mogućem trenutku i pri rezultatu (4:5) dozvoljava Špancu break loptu koju je ovaj iskoristio i tako došao do velike prednosti od jednog seta.

To je dosta uticalo na igru francuskog tenisera u nstavku jer njegovi servis gemovi nisu bili toliko sigurni pa je Bautista u nekoliko navrata pretio oduzimanjem servisa, a to mu je i pošlo za rukom u šestom gemu, kada je stekao odlučujuću prednost koju nije ispustio do kraja meča.

Nakon što je u prethodnom kolu lako eliminirao M. Bašića, Garcia-Lopez nije uspeo da ponovi isto protiv vrlo dobrog G. Mullera. Iako je imao prednost od čak dva breaka u prvom setu, Španac je to sve prokockao, a sjajni Muller je na najbolji način pokazao kako se upornost isplati i sa dva vezana breaka stigao do izjednačenja, a u trinaestoj igri i do potpunog preokreta. Jasno da je ovako izgubljen set ostavio traga na igru Garcie-Lopeza u nastavku meča, a jedan break bio je dovoljan da Muller izbori zasluženu pobedu.

Prvi polufinalni meč igra se u subotu od 13 časova, a direktan prenos će biti na Areni Sport 2.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora, aktivacije paketa i instalacije opreme.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.