Skandal: Otac teniske zvezde optužen za silovanje dečaka

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2017, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal: Otac teniske zvezde optužen za silovanje dečaka

Otac slavnog australijskog tenisera Marka Filipusisa, Nikolaos, uhapšen je u San Dijego zbog optužbi da je seksualno zlostavljao dvojicu dečaka, starosti 10 i 14 godina, koji su pohađali tenisku akademiju nekada slavnog asa u Kaliforniji.

- Filipusis (69) se tereti za lascivne postupke sa detetom od 14 godina koje su navedene u deset tačaka optužnice. Takođe, u dve tačke se tereti za činjenje seksualnih dela sa detetom od 10 godina. U ovom trenutku ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne ukazuje na to da su postojale druge žrtve, ali je istraga i dalje otvorena - rekao je šerif Greg Rilarsdam.

Nikolaosov sin Mark nije pod istragom. On je tokom karijere osvojio 11 titula, a najveći uspesi su mu bili finala Vimbldona i US opena. Dva puta je sa Ozijima osvajao Dejvis kup.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.