Sjajan početak sezone: Aleksandra Krunić ušla u Top 100

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajan početak sezone: Aleksandra Krunić ušla u Top 100

Pripreme za tenisku sezonu su u jeku, ali to ne važi za Aleksandru Krunić koja je uoči ulaska u narednu godinu ostvarila najbolji plasman na svetskoj listi u karijeri.

Naša mlada teniserka u subotu je osvojila ITF turnir u Ankari i posle sjajnih partija na US Openu najavila da bi i sledeće sezone mogla da zasija na velikoj sceni.

"Od danas sam 87. na svetskoj rang listi, što je moj najbolji plasman do sada. Jako prijatan početak 2015, koja zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još nije počela. Bravo za moj tim, moje trenere Baneta Jevremovića i Biljanu Veselinović, mog kondicionog trenera Ivana Dimitrijevića i mog fizioterapeuta Miroslava Čučkića", napisala je Krunićeva na svoj Fejsbuku nakon što je napravila skok sa 102. pozicije.

Naravno, u samom vrhu nije bilo promena, pa je Serena Vilijams i dalje broj jedan, a iza nje su Marija Šarapova, Simona Halep, Petra Kvitova, a naša najbolja teniserka Ana Ivanović je peta na svetu, dok je Jelena Janković 15.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SAMO NAPRED, Aleksandra: Krunićeva ušla u Top 100

Izvor: 24sata, 22.Dec.2014

Pripreme za tenisku sezonu su u jeku, ali to ne važi za Aleksandru Krunić koja je uoči ulaska u narednu godinu ostvarila najbolji plasman na svetskoj listi u karijeri...Naša mlada teniserka u subotu je osvojila ITF turnir u Ankari i posle sjajnih partija na US Openu najavila da bi i sledeće sezone...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.