Sestre Vilijams odustale od dubla na Vimbldonu

Izvor: Blic, 30.Jun.2015, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestre Vilijams odustale od dubla na Vimbldonu

Američke teniserke sestre Serena i Venus Vilijams odustale su od takmičenja u dublu na Vimbldonu, na kojem su do sada pet puta osvajale titulu.

Sestre Vilijams nisu navele razlog odustajanja, a sigurno je da nastavljaju takmičenje u singlu, u kojem mogu da se sastanu već u četvrtom kolu.

Njihovo mesto u glavnom žrebu dubla zauzele su "laki luzeri" Japanka Misaki Doi i Švajcarkinja Stefani Fogt.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Sestre Vilijams su odustale od dubla i na ovogodišnjem Australijen Openu, a prošle godine su bile prinuđene da se povuku sa Vimbldona pošto se Serena razbolela, odnosno osećala je nesvesticu i nesigurnost u nogama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sestre Vilijams odustale od dubla

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2015

LONDON - Američke teniserke sestre Serena i Venus Vilijams odustale su od takmičenja u dublu na Vimbldonu, na kojem su do sada pet puta osvajale titulu...Sestre Vilijams nisu navele razlog odustajanja, a sigurno je da nastavljaju takmičenje u singlu, u kojem mogu da se sastanu već u četvrtom kolu...Njihovo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

WB2015: Sestre Vilijams odustale od dublova

Izvor: Radio 021, 30.Jun.2015

Sestre Venus i Serena Vilijams, danas su otkazale nastup u parovima na trećem ovogodišnjem Vimbldonu...Petostuke osvajačice slavnog londonskog turnira u dubl konkurenciji nisu navele razlog za takvu odluku...Organizatori turnira su na njihovo mesto ubacili poraženi dubl - Japanku Misaki Doi i Švajcarkinju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.