Serena lako sa tinejdžerkom

Izvor: B92, 27.Avg.2014, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena lako sa tinejdžerkom

Prva teniserka sveta Serena Vilijams startovala je pobedom na svom pohodu na treću uzastopnu titulu na US Openu.

Petostruka osvajačica poslednjeg Gren slema u sezoni savladala je tinejdžerku Tejlor Tausend, prepustivši joj samo četiri gema – 6:3, 6:1.

Serena je posao završila za manje od sat vremena protiv zemljakinje, trenutno 109. teniserke sveta, napravivši samo osam neiznuđenih grešaka. Osvajačica juniorskog Ozi Opena ni u jednom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije uspela da ugrozi Vilijamsovu.

Ukoliko Serena stigne do svoje 18 GS titule postaće prva žena od Kris Everet koja je osvojila tri USO za redom. Everetovoj je to pošlo za rukom u periodu od 1975. do 1978. godine, četiri puta.

"Ona je neverovatan talenat, i ja u njoj vidim veliki potencijal i samo dobre stvari. Samo treba da nastavi da radi. Budućnost našeg tenisa je sjajna", rekla je Vilijamsova, koju u narednom kolu očekuje još jedna zemljakinja, Vanja King.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.