Serena: Želim da stignem Štefi

Izvor: B92, 18.Dec.2014, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena: Želim da stignem Štefi

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams izjavila je da ambiciozno i motivisano ulazi u novu sezonu i da je svesna šta mora da popravi.

Vilijamsova je osvojila sedam titula tokom protekle sezone, uključujući onu na US Openu, ali na ostalim Gren slemovima nije stigla do četvrtfinala.

U intervjuu za ESPN, koji je odradila Kris Evert, Serena je istakla da želi da unapredi svoju igru, kao i svoje kretanje na terenu.

Želim da mi se vrati servis. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ove godine sam imala razočaravajući servis, želim onakav kakav sam imala 2013. godine, ali bolju verziju za 2015. Imala sam toliko dvostrukih grešaka, otprilike sedam po meču i to me je izluđivalo. Kada sam promašivala servis, razmišljala sam: ’Uđi više’, ali to nije bio pravi pristup. Mislim da sam preveliki perfekcionista“, istakla je Vilijamsova.

Serena je na US Openu osvojila svoju 18. Gren slem titulu i tako se izjednačila sa Martinom Navratilovom i Evertovom. Za narednu sezonu američkoj teniserki je cilj da se što više približi rekordu Štefi Graf od 22 titule.

U ovom trenutku sam fokusirana na 19. titulu, a šansu imam na Australija Openu. Da li ću u tome uspeti tamo, ne znam. Ali, znam da ću ako dođem do 19. titule, iste sekundi početi da razmišljam o 20.“, naglasila je najbolja teniserka sveta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.