Senzacija u Kvinsu: Marej ubedljivo poražen od 90. tenisera sveta! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 20.Jun.2017, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacija u Kvinsu: Marej ubedljivo poražen od 90. tenisera sveta! (FOTO, VIDEO)

Prvi teniser sveta Endi Marej doživeo je senzacionalan poraz u prvom kolu Kvinsa, a bolji od Britanca bio je Dđordan Tompson iz Australije.

Na nadmetanju koje mnogi smatraju idealnom pripremom za Vimbldon, jer se igra u Londonu, i to na terenima sa travnatom podlogom, od Mareja je bio bolji 90. igrač sveta Džordan Tompson sa 7:6(4), 6:2.

What a win for Jordan Thomspon! The World No.90 and lucky loser knocks out defending champion Andy Murray 7-6(4) 6-2. #AegonChampionships >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pic.twitter.com/JQXVlIcJ1N

Od samog početka je zaigrao agresivno, imao tri brejk lopte u prvom Endijevom servis gemu, a do kraja uvodnog seta nije dozvolio slavnom rivalu nijednu brejk šansu, a taj-brejk je rešio u svoju korist za vođstvo u setovima.

Čak i kada bi Marej "dodavao gas", poput starta druge deonice, kada je imao i 0:40, Tompson bi pronalazio način da nadigra favorita, što je potom potvrdio sa dva brejka i ubedljivim osvajanjem drugog seta.

VIDEO | Así Jordan Thompson despachó al N° 1 del mundo Andy Murray en Queen's. pic.twitter.com/H3LdbsSgGr

Tompson nije ni trebalo da igra u glavnom delu turnira, jer je zaustavljen u kvalifikacijama, ali je odustajanje Aljaža Bedena zbog povrede zgloba ruke nateralo organizatore da pronađu novog rivala Mareju.

Ovaj 23-godišnjak će u osmini finala igrati protiv Sema Kverija, koji je sa 6:1, 6:4 eliminisao Kameruna Norija.

Izbor je pao upravo na Australijanca koji je potom priredio tenisku senzaciju na Kvinsu... Šta ti je sudbina!
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.