Šangaj: Mari u Novakovoj polovini žreba

Izvor: B92, 10.Okt.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šangaj: Mari u Novakovoj polovini žreba

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra u drugom kolu Mastersa u Šangaju sa boljim iz duela Martin Kližan – Ze Žang, odlučeno je žrebom.

Srpski teniser bi u eventualnom četvrtfinalu mogao da se sastane sa Davidom Fererom, a u njegovoj polovini žreba je Endi Mari čiji rival bi u četvrtfinalu mogao da bude Tomaš Berdih.

U trećem kolu Đoković bi mogao da se sastane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Falisijanom Lopesom ili Dominikom Timom.

Na drugoj strani su Rodžer Federer i Rafael Nadal, čiji duel je moguć u polufinalu. Nadal bi prethodno mogao da se sastane sa Stanom Vavrinkom u četvrtfinalu, dok je Federerov projektovani rival u borbi za polufinale Kei Nišikori.

Osim Đokovića, Srbiju će na Mastersu u Šangaju predstavljati i Viktor Troicki koji se u prvom kolu sastaje sa Pablom Kuevasom, a ukoliko ostvari pobedu u drugoj rundi će igrati sa Vavrinkom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žreb za Šangaj: Novak sa Rafom i Federerom tek u finalu

Izvor: Blic, 10.Okt.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković slobodan je na startu mastersa u Šangaju, a u u drugom kolu čeka pobednika duela Martin Kližan - Že Žang...Nole bi u narednoj rundi mogao da se sastane sa Felisijanom Lopezom ili Dominikom Timom, dok bi u četvrtfinalu mogao na Davida Ferera, koga je eliminisao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.