ŠTA JE SAD ZGREŠIO? Troicki se tek vratio na teren, a već je u nemilosti vodećih teniskih organizacija!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Avg.2014, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA JE SAD ZGREŠIO? Troicki se tek vratio na teren, a već je u nemilosti vodećih teniskih organizacija!

Srpski teniser po povratku na teren krenuo je u pohod na poziciju na ATP listi koju je zauzimao pre suspenzije, ali su mu "više sile" ponovo stale na put

Viktora Troickog nastavljaju da prate maleri! Srpski teniser želeo je da igra na ovogodišnjem US Openu, ali je njegov zahtev organizatorima >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za vajld kard odbijen.

- Tražio sam vajld kard za kvalifikacije ili glavni žreb US Opena. I Đoković se mnogo založio, tražio je i on za mene, ali pozitivnog odgovora nije bilo – rekao je Troicki za “Žurnal”.

Troicki se trenutno u Beogradu oporavlja od pucanja trbušnog mišića, zbog čega je propustio priliku da još više napreduje na ATP listi, na kojoj trenutno zauzima 408. poziciju.

Izgleda da su “više sile” ponovo protiv Viktora, ali verujemo da će on i ovog puta biti jači od njih i na terenu pokazati da zaslužuje veće poštovanje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.