SLAVI 28. ROĐENDAN: Novače, podari Srbiji još jednog Đokovića!

Izvor: Kurir, 22.Maj.2015, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVI 28. ROĐENDAN: Novače, podari Srbiji još jednog Đokovića!

Pojedine javne ličnosti imaju baš originalne želje za najboljeg tenisera sveta, koji će danas u Parizu duvati svećice

Novak Đoković danas slavi 28. rođendan, prvi u ulozi oca! Najbolji teniser sveta svećice će duvati u Parizu, gde se sprema za Rolan Garos, a povodom njegovog dana Kurir je sproveo anketu - šta biste poželeli Noletu i poklonili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mu.

Proslavljeni režiser Emir Kusturica zna šta je najpotrebnije Ðokoviću.

- Poklonio bih mu sve što poželi. On je vitez koji je obnovio status Srbije srednjeg veka. Znam da već ima sve što mu treba, pa bih mu zato, pre svega, poželeo što više normalnog života, da mnogo više vremena provede sa sinom i suprugom. Siguran sam da je njemu potreban običan život - istakao je režiser Emir Kusturica.

Druženje u Parizu

PRVA ČESTITKA OD MIKIJA MAUSA

Novak Đoković još juče je dobio prvu rođendansku čestitku, i to od - Mikija Mausa. Srpski teniser u Parizu se družio s mališanima i svojim ljubimcem iz crtaća Mikijem Mausom.

- Ne znam za vas, ali ja nikako da prerastem Mikija Mausa. Velika mi je čast što je i on postao deo #NoleFam. Od danas i on igra tenis! Hvala puno UNIQLO na odlično organizovanom druženju s mojim novim drugarima - istakao je Nole.

ŠTA SU OSVOJILI DO 28. ROĐENDANA

Rodžer Federer

61 turnir

16 grend slemova

17 mastersa

5 završnih mastersa

Rafael Nadal

61 turnir

14 grend slemova

27 mastersa

(bez završnih mastersa)

Novak Đoković

53 turnira

8 grend slemova

24 mastersa

4 završna mastersa

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.