Izvor: HotSport.rs, 23.Jun.2017, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U TENISU: Treći reket Velike Britanije Den Evans pozitivan na kokain

Britanski teniser Den Evans priznao je danas da su njegovi doping rezultati iz aprila bili pozitivni na kokain.

Evans je na konferenciji za novinare pročitao izjavu i nije odgovarao na pitanja.
On je rekao da je početkom nedelje saznao da je pao na doping testu i da je izneverio porodicu, prijatelje, trenera, sponzore, tim sa kojim radi i navijače.
– Veoma je važno da znate da sam to uzeo van takmičenja i da nikako nije bilo povezano s tenisom. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Pogrešio sam i moram s time da se suočim. Jedino što mogu jeste da se izvinim, duboko iz srca – rekao je 50. teniser sveta.
Evans (27) je u aprilu 2015. godine bio 772. teniser sveta, a najbolji plasman u karijeri ostvario je ovog marta, kada je bio 41.
On se povukao sa turnira u Istbornu zbog povrede lista.
The post SKANDAL U TENISU: Treći reket Velike Britanije Den Evans pozitivan na kokain appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.