SERENA OPRAVDALA ULOGU FAVORITA: Vilijams savladala Šarapovu i osvojila titulu u Melburnu!

Izvor: Press, 31.Jan.2015, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERENA OPRAVDALA ULOGU FAVORITA: Vilijams savladala Šarapovu i osvojila titulu u Melburnu!

Američka teniserka Serena Vilijams osvojila je danas titulu na Australijan openu, pošto je u finalu savladala Ruskinju Mariju Šarapovu sa 6:3, 7:6 (7:5).
Vilijams je opravdala ulogu favorita i relativno lako došla do 17. uzastopne pobede u međusobnim duelima protiv Šarapove.

Amerikanka je do 19. gren slem titule, a šeste u Melburnu, došla posle sat i 40 minuta, a više uzbuđenja viđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je samo u drugom setu.

PROČITAJTE JOŠ:
MAREJ PREDNOST DAO NOVAKU: Biće iznenađenje ako sutra pobedim!
Ðoković: Bespotrebno sam sebi zakomplikovao put ka finalu
Novak dobio rat nerava protiv Vavrinke
   
Duel je na kratko zbog kiše bio prekinut u prvom setu pri vođstvu Vilijams od 3:2, ali je brzo nastavljen

Ovim trijumfom mlađa od sestara Vilijams izjadnačila se sa zemljakinjom Helen Vils Mudi na večnoj listi najuspešnijih teniserki po broju osvojenih trofeja, dok su ispred nje samo Štefi Graf (22) i Margaret Kort (24).

U finalu muškog singla sutra se sastaju Novak Đoković (Srbija) i Endi Marej (Velika Britanija).

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.