SENZACIJA: Hrvatski tinejdžer (17) pobedio Nadala!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2014, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SENZACIJA: Hrvatski tinejdžer (17) pobedio Nadala!

Hrvatski teniser Borna Ćorić ostvario je pobedu koja bi mogla da bude presudna u njegovoj karijeri

Rafael Nadal nije onaj stari od kada se vratio na teren. Hrvatski tinejdžer Borna Ćorić savladao je Španca sa 6:2, 7:6 u četvrtfinalu turnira u Bazelu!

Najveću pobedu u karijeri mladi teniser (17) iz Hrvatske, koji će punoletstvo proslaviti za >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << manje od mesec dana, ostvario je na impresivan način. U prvom setu je imao prednost od čak 5:0 u gemovima i servis, ali nije uspeo da počisti trećeg tenisera sveta u tom delu igre, več je bilo 6:2

Foto: AP/Tanjug

U drugom setu oba tenisera su čuvala svoj servis, pa se otišlo u taj-brejk gde je sa 7:4 bio bolji Hrvat, kojem bi ova pobeda mogla da bude presudna u karijeri i da od talentovanog “klinca” postane top igrač.

Ovo je inače bio prvi duel Nadala i Ćorića.

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.