Rastanak Navratilove i Radvanjske

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2015, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastanak Navratilove i Radvanjske

Legendarna češko-američka teniserka Martina Navratilova nije više trener Poljakinje Agnješke Radvanjske.

Deveta teniserka sveta na WTA rang listi, Radvanjska, je napisala na svom fejsbuk profilu da joj je bila čast što ju je trenirala jedna od najboljih teniserki svih vremena.

"Hvala Martini na trudu u poslednjih nekoliko meseci. Shvatili smo da saradnja ne može da bude bude dugotrajana i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ona ne može 100 odsto da bude u ovom projektu", napisala je poljska teniserka.

Najbolji rezultat Radvanjske ove sezone na WTA turu je polufinale turnira u Katovicama.

Radvanjska je od početka ove sezone radila sa legendarnom Martinom Navratilovom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Navratilova napustila Radvansku

Izvor: Blic, 25.Apr.2015

Legendarna češko-američka teniserka Martina Navratilova nije više trener Poljakinje Agnješke Radvanske...Deveta teniserka sveta na svetskoj rang listi napisala je na svom Fejsbuk profilu da joj je bila čast što ju je trenirala jedna od najboljih teniserki svih vremena..."Hvala Martini na trudu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.