Rafa siguran, Grigor u haosu, Delpo kao nekada

Izvor: B92, 03.Maj.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafa siguran, Grigor u haosu, Delpo kao nekada

Španski teniser Rafael Nadal lako se plasirao u treće kolo Mastersa u Madridu pobedom nad Andrejom Kuznjecovim u dva seta.

Nadal je protiv Kuznjecova odigrao onoliko koliko mu je bilo potrebno i slavio rezultatom 6:3, 6:3.

U meču koji je trajao 80 minuta, domaćem igraču bio je potreban jedan brejk i dva u drugom setu da obezbedi duel sa boljim iz duela Sema Kverija i Lukasa Puja. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Argentinac Huan Martin del Potro polako se vraća posle duge pauze zbog povrede, a u prestonici Španije podsetio je na najbolje dane karijere, sa kraja prošle decenije.

Delpo je u jednom od derbija ove faze eliminisao Dominika Tima iz Austrije, rezultatom 7:6 (7-5), 6:3. ’Dobri div iz Tandila’ dominirao je forhendom, svojim najjačim oružjem, i nije dao nikakvu šansu momku koji se nalazi u sjajnoj formi ove sezone.

Del Potra sada čeka Džek Sok – Amerikanac je posle preokreta savladao Benoa Pera iz Francuske sa 2:6, 6:2, 7:6 (7-5).

Grigor Dimitrov je nastavio sa katastrofalnim izdanjima posle neverovatnog ispada u finalu Istanbula, eliminisan je od Pabla Karenjo-Buste (7:6 (7-3), 6:3), dok je Bernard Tomić maltene pustio Fabija Fonjinija da lako trijumfuje – 6:2, 6:4.

I pored blage povrede, Gael Monfis nije imao problema protiv Kevina Andersona (6:4, 6:1), Nik Kirjos je u dva seta izašao na kraj sa Gvidom Peljom, a Denis Kudla je u tri taj brejka izbacio Iva Karlovića.

Turnir u Madridu, od 1. do 8. maja, igra se za nagradni fond od 5.719.660 evra i titulu brani Endi Mari.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.