Izvor: HotSport.rs, 25.Maj.2015, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROLAN GAROS: Krajinović ispustio pobedu nad Gofanom

Srpski teniser Filip Krajinović izgubio je od Belgijanca Davida Gofana sa 3:6, 6:2, 7:6 (7:3), 6:1 u prvom kolu Rolan Garosa.

Srbin je bio jako blizu drugog kola, vodio je sa 4:0, 5:3 u trećem setu, ali nije izdržao pritisak Gofana. Izgubio je taj set, koji se pokazao kao prelomno, a zatim u četvrtom još više psihički pao i bukvalno se više nije video na terenu.
Gofan će u drugom kolu igrati protiv Santijaga Hiralda (Kolumbija), koji je savladao Donalda >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Janga (SAD).
Filip će takmičenje nastavi u dublu, gde će igrati sa sunarodnikom iz reprezentacije, Viktorom Troickim. Protivnici u prvom kolu biće im Bopana i Mergea.
The post ROLAN GAROS: Krajinović ispustio pobedu nad Gofanom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Krajinović: Nisam imao "petlju", smetalo mi je i što publika navija za Gofana

Izvor: Blic, 25.Maj.2015

Srpski teniser Filip Krajinović ocenio je posle eliminacije sa Rolan Garosa u prvom kolu od Belgijanca Davida Gofana da nije igrao agresivno u trenucima kada je trebalo i dodao da je prekretnica bio treći set..."Imao 4:0 sa dva brejka u trećem setu i to nisam iskoristio. Izgubio sam taj set, to je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.