RG - Uspešan start najbolje srpske juniorke

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG - Uspešan start najbolje srpske juniorke

Najbolja srpska juniorka Olga Danilović uspešno je preskočila prvu prepreku na Rolan Garosu pošto je u prvom kolu eliminisala Kanađanku Šarlot Robilar-Mile.

Srpska juniorka Olga Danilović pobedom je otvorila učešće na ovosezonskom Rolan Garosu i obezbedila plasman u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske.

Naša teniserka savladala je u prvom kolu juniorske konkurencije Kanađanku Šarlot Robilar-Mile sa 2:0 (6:0, 6:4) u meču koji je trajao svega 65 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minuta.

Olga Danilović je odlično otvorila meč i bez izgubljenog gema stigla do prednosti u setovima, dok je u drugom setu bilo manje nesigurnosti usled koje je dva puta gubila servis, ali je na kraju sa brejkom više od protivnice obezbedila plasman u drugo kolo.

Naredna protivnica najbolje srpske juniorke biće Čehinja Marketa Vondrosova koja je na startu turnira izgubilila gem manje od Danilovićeve u susretu sa Amerikankom Arkonadom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FURIOZAN START OLGE DANILOVIĆ: Srpska teniserka na RG pobedila dve godine stariju protivnicu!

Izvor: Kurir, 29.Maj.2016

...Danilovićeva, koja je ćerka slavnog košarkaša i bivšeg predsednika Partizana Predraga Danilovića, je u prvom kolu pobedila Kanađanku Šarlot Robijar-Miljet 2:0, po setovima 6:0, 6:4..Kanađanka je dve godine starija od Olge Danilović (15), a prošle sezone je bila četvrta juniorka na svetu..Mlada...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.