Potpisan memorandum sa nemačkim Tenisom

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Apr.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisan memorandum sa nemačkim Tenisom

Vlada Srbija i nemačka kompanija "Tenis", koja je najveći proizvođač mesa u Evropi potpisale su danas u Beogradu Memorandum o razumevanju u prisustvu premijera Aleksandra Vučića.

Memorandum su potpisali ministar privrede Željko Sertić, ispred Vlade Srbije, i Danijel Notbrok (Daniel Nottbrock), ispred kompanije "Toennies Holding GmbH", a potpisivanju ugovora prisustvovao je premijer Aleksandar Vučić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Potpisivanju je prisustvovao i vlasnik kompanije Klemens Tenis.

"Tenis" je zainteresovan da, kako je ranije rečeno, u cilju jačanja svog prisustva na tržištima jugoistočne Evrope, zajedno sa nemačkim partnerima dugoročno investira u Srbiju, kroz izgradnju tehnološki i proizvodno zaokruženih kapaciteta za proizvodnju mesa i proizvoda od mesa, u iznosu od oko 400 miliona evra.

Vučić je 27. septembra posetio proizvodni lanac najvećeg evropskog proizvođača i izvoznika mesa, porodičnu kompaniju Tenis u Nemačkoj koja je izrazila zainteresovanost za pokretanje proizvodnje u Srbiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.