Ponovo nosi amajliju: Nole vratio krst oko vrata

Izvor: Svet, 23.Okt.2016, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo nosi amajliju: Nole vratio krst oko vrata

Najbolji teniser sveta i ponos srpskog naroda Novak Đoković mnoge je zabrinuo kada je oko vrata umesto krsta iz Hilandara stavio ametist.
Međutim, Nole je u Marbelji pokazao da više nema dragi kamen na grudima, te je ponovo oko vrata stavio krstić, koji je uzeo 2009. godine kada je bio u poseti Svetoj gori.
Kao što se već pisalo, Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je nakon nekoliko poraza odlučio da uz sebe ima poludragi kamen koji simboliše zaštitu i spiritualnost. Reč je o kamenu metamorfoze, koji unosi mir i harmoniju u prostor. Naziva se kamenom duha i tonika za dušu. Ipak, na drugom rođendanu sina Đoković se okitio amajlijom iz Hilandara.
“Poslednji put je Đoković nosio ametist u Šangaju, kada se, čini se, odlučio na promene u životu. Ipak, to nije značilo da je odustao od nošenja krstića, kako su svi pomislili, jer je njemu amajlija iz Hilandara veoma draga. On je inače pobožan i osim krstića su uz njega uvek brojanice. Čak je i na svadbi nosio jednu takvu. Za njega to nije asesoar, već deo njegove tradicije i kulture, kojom se ponosi”, kaže izvor blizak Đokovićima.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ponovo nosi amajliju: Nole vratio krst oko vrata

Izvor: Scandal.rs, 23.Okt.2016

Najbolji teniser sveta i ponos srpskog naroda Novak Đoković mnoge je zabrinuo kada je oko vrata umesto krsta iz Hilandara stavio ametist...Međutim, Nole je u Marbelji pokazao da više nema dragi kamen na grudima, te je ponovo oko vrata stavio krstić, koji je uzeo 2009. godine kada je bio u poseti...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.