Pogledajte dvometrašicu koju je pobedila Aleksandra, pa uzela trofej!

Izvor: 24sata, 21.Dec.2014, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte "dvometrašicu" koju je pobedila Aleksandra, pa uzela trofej!

Aleksandra Krunić osvojila je ITF turnir u Ankari pošto je u finalu savladala uzbekistansku teniserku Akgul Amanmuradovu sa 3:6, 6:2, 7:6 i odbranila tri meč lopte.

Krunićeva se posle lošijeg prvog seta vratila u duel, a onda u trećem setu napravila brejk, te imala priliku da servira za meč.

Aleksandra Krunić i protivnica iz Uzbekistana | Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Fejsbuk Akgul Amanmuradove

Ipak, posle velike borbe nije iskoristila priliku, a onda je 30-godišnja Amanmuradova oduzela njoj servis i krenula ka pobedi.

Tu je Aleksandra pokazala karakter i uspela da dođe do taj-brejka, a tamo se suočila sa tri meč lopte Uzbekistanke koja je odjednom pala i dozvolila pet poena u nizu srpskoj teniserki za trofej u Turskoj.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.