Plene sa tribina: Najlepše žene Vimbldona

Izvor: Lepota i zdravlje, 07.Jul.2015, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plene sa tribina: Najlepše žene Vimbldona

U toku je jedan od najprestižnijih, ali i najelegantnijih teniskih turnira Vimbldon. Osim svih svetskih imena tenisa, turnir je okupio i partnerke svetskih tenisera, ali i mnoge poznate ličnosti. Od opuštenog stajlinga, kakav je i primeren jednom teniskom turniru, dame su ove godine izabrale i cvetne letnje haljine i naravno sandale sa štiklom. Mnoge od njih plenile su sa tribina, pa je kamera često bila uperena u njih. Pogledajte koje sve lepotice su bodrile tenisera sa tribina. Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Guliver/Splash Pipa Midlton Sestra vojvotkinje Kejl Midlton, čuvena po svojoj savršenoj figuri i prelepoj haljini kojom je zasenila kraljevsko venčanje. I dalje je u centru pažnje fotoreportera, a poput sestre, prikladno je obučena za sve prilike.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Ocenite stajling poznatih dama na Nedelji visoke mode u Parizu

Izvor: Lepota i zdravlje, 07.Jul.2015

Pariska nedelje visoke mode jedan je od najznačajnih događaja u svetu mode. I ove sezone na modnim pistama prošetaće se najnovije kolekcije svetskih brendova, a na crvenom tepihu okupiće se najpoznatije ličnosti iz sveta muzike, filma, sporta, mode… Ocenite kakav stajling su poznate ličnosti...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.