PREVARA Mlada hrvatska teniserka razorila brak Stanislasa Vavrinke, tvrde švajcarski mediji

Izvor: Blic, 27.Apr.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVARA Mlada hrvatska teniserka razorila brak Stanislasa Vavrinke, tvrde švajcarski mediji

Ugledan švajcarskii portal Blick tvrdi da je jedan od mogućih razloga kraja ljubavi Stanislasa Vavrinke i njegove supruge Ilham hrvatska teniserka, 18-godišnja Osječanka Dona Vekić.

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka, trenutno deveti igrač sveta i prošlogodišnji pobednik Australian Opena, zatražio je razvod od svoje četrdesetogodišnje supruge.

Njih dvoje navodno žive odvojeno već oko pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << meseci. Prema izjavama sada već bivše gospođe Vavrinka, razvod je bio sve samo ne miran i civilizovan. Naime, u odnosima između bivših partnera vladala je pozamašna količina laži i tajni, što je i bio jedan od glavnih uzroka razlaza.

Švajcarci pišu kako kuloari tvrde da je odnos između pobednika Australian Opena 2014. i hrvatske teniserke već duže vreme više od flerta.

- Mi smo vrlo dobri prijatelji. Lako se vežem za momke na ATP turneji kada se zajedno družimo na turnirima - otkrila je Dona medijima pre nekog vremena.

Tada se njihov odnos zaista činio kao prijateljski. Ali sada, prema pisanju Blicka, sama činjenica da je Stanova supruga koristila vrlo teške reči u opisu njihovog razvoda prošle nedelje govori u prilog tome da je Švajcarac odlučio da pronađe sreću s nekom drugom.

- Stan je želeo svoju slobodu. Odlučio je da to podeli sa svetom bez mog znanja - rekla je Ilham.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HRVATICA KRIVA ZA SVE: Evo ko je razorio Vavrinkin brak!

Izvor: Kurir, 27.Apr.2015

BERN - Najbolji švajcarski teniser Stanislas Vavrinka razvodi se od supruge Ilham zbog mlade hrvatske igračice Done Vekić...Švajcarski list "Blik" navodi da Stanislas i Ilham već pet meseci žive odvojeno. Poznati teniser je nedavno zatražio razvod, a navodno je lepa hrvatska teniserka kriva za...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.