Ovekovečila blaženo stanje: Poznata teniserka se fotografisala skroz gola

Izvor: B92, 27.Jun.2017, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovekovečila blaženo stanje: Poznata teniserka se fotografisala skroz gola

Za potrebe magazina "Veniti Fer" Serena Vilijams se obnažila i pokazala svoj stomak u sedmom mesecu trudnoće.

Pre nešto više od tri meseca teniserka Serena Vilijams je obavestila javnost da je trudna sa svojim verenikom Aleksisom Ohanijanom, jednim od osnivača društvene mreže Redit.

Buduća mama je veoma aktivna, a koliko joj prija trudnoća govori činjenica da je, nakon pojavljivanja na brojnim dešavanjima, rešila da se fotografiše za popularan američki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << magazin..

Selena je tako pozirala ispred fotoaparata totalno obnažena, a svoje grudi prekrila je rukama.

Divlja i prirodna, teniserka je pokazala kako izgleda sjajno u sedmom mesecu trudnoće, kao i da njen stomak sve više raste, dok se telo prirodno menja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serena gola na naslovnoj magazina (FOTO)

Izvor: Mondo, 27.Jun.2017

Najbolja teniserka svih vremena Serena Vilijams pozirala gola, sa trudničkim stomakom za novi broj magazina "Veniti fer" (Vanity Fair)...Foto: Instagram/serenawilliams..Serena Vilijams će za koji mesec (septembar) postati majka. Naosvajala se trofeja u dosadašnjoj karijeri, postala je, bez dileme,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.